Appartement

Home

 

Appartement
Bereikbaarheid
Omgeving
Wegenkaart
Reserveren

Het appartement. 

Het appartement heeft twee verdiepingen.


De bovenverdieping

Vanuit de eetkamer en de zitkamer geeft een kamerbrede schuifpui uitzicht op zee en langs de kust, hetzelfde fantastische uitzicht dat ook van het balkon valt te genieten. Alle muren en plafonds zijn wit gestuukt en op de vloer liggen rode plavuizen. Er staat een radio/CD/cassette installatie, een DVD speler en er is een TV met ASTRA-2 satelietverbinding met o.a. BVN. De electriciteit is 220 Volt en de stopkontakten zijn van nederlands formaat.

De openingen tussen de spijlen van het hek van het balkon zijn niet gegarandeerd veilig voor kruipende peuters of kleine kinderen die ongedisciplineerd gedrag vertonen. Het klimaat aan de Costa Brava is niet geschikt om te overwinteren. Er is geen verwarming in het appartement en in het vroege voorjaar en najaar (de pinkster- en herfstvakanties) kan het zo fris zijn dat dikke truien gedragen moeten worden.

Op de bovenverdieping vindt u het terras, de zitkamer die door de open trap van de eetkamer is gescheiden, en de open keuken. De eetkamer is ingericht met traditioneel Spaans houten meubilair.

De keuken is compleet ingericht, maar theedoeken en handdoeken moet U zelf meenemen. Het fornuis met oven/grill werkt op grote flessen butagas. In de keuken staat ook de twee deurs koel/vrieskast, magnetron, friteuse, filterkoffiezetter en waterkoker. Een aparte electrische boiler verzorgt het warme water voor de keuken. Het water uit de kraan is gechloreerd en veilig om te drinken, maar niet zo lekker. In de winkel zijn grote flessen mineraalwater te koop.


Een slaapkamer

Verder zijn er op de bovenverdieping nog twee slaapkamers, de ene met een lit-jumeaux en de andere met een stapelbed. Alle slaapkamers hebben ruime kasten.   Een kluisje in een van de slaapkamers geeft de extra zekerheid dat uw cheques, creditkaarten en paspoorten veilig achter slot en grendel liggen terwijl u op het strand geniet.

De bovenbadkamer heeft een inloopdouche, toilet en wastafel.

Plattegrond van de hoofdverdieping

Driedimensionaal overzicht van de hoofdverdieping


180 graden panoramische foto vanaf het terras genomen.

 

De baai van Salions vanaf de zee.

 

De benedenverdieping

 

Zonsopgang vanuit het slaapkamerraam.

De benedenverdieping bestaat uit een grote slaapkamer met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Er staat een tweepersoonsbed. Het slaapkamerraam biedt uitzicht op het dal en de zee, maar ook op de bebouwing beneden ons huis. Een aparte electrische boiler zorgt voor warm water in deze badkamer. Ook de wasmachine staat hier. Er is ook een strijkplankje met strijkbout.Plattegrond van de benedenverdieping

 

Driedimensionaal overzicht van de benedenverdieping


Er zijn dus drie slaapkamers met ieder twee bedden. Dekens en kussens zijn aanwezig, maar lakens, slopen, handdoeken enz. moet u zelf meenemen. Er zijn ook nog twee opklapbedden en een peuterbedje. Het appartement is komfortabel ingericht voor zes personen, voor meer mensen is niet echt ruimte genoeg.

Er is geen schoonmaakdienst. Er wordt van U verwacht dat u het appartement bij vertrek schoon achterlaat en gebroken glas- en vaatwerk weer heeft aangevuld.